Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2020 13:34
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Anakonda 25 let po premiéře dostane remake. Kdo se o moderní verzi postará?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kultovní film se dočká moderní verze.

Anakonda se za ty roky stala už kultovní klasikou. Rozhodně však ne díky kvalitě, s jakou zavítala do kin před 23 lety. Nabité herecké obsazení a lákavé téma (obrovský had lovící lidi v džungli, kdo by se na to nechtěl podívat?) ale stačilo, a tak se diváci hrnuli do kin.

Rozpočet tehdy činil 45 milionů dolarů, no a celosvětově se z kin vytesalo 130 milionů. Následně přišlo velké množství pokračování, spin-offů a podobně, ale nic už nedosáhlo kultovního statusu (a vlastně i kvality) původního snímku.

Variety nyní přichází s informací, že Sony (Columbia Pictures) připravuje reboot/remake. Studio ještě nezajistilo žádné producenty, režiséra ani herce. Původní snímek jich měl požehnaně. Ukázali se herci jako Jennifer Lopez, Ice Cube, Jon Voight, Eric Stoltz či Owen Wilson.

Scénář k nové verzi má připravit Evan Daugherty, zodpovědný za Divergenci, přičemž se podílel i na Želvách Ninja či Snow White and the Huntsman. Novou verzi Anacondy bychom v kinech mohli spatřit do 3 let.

Domů
Sdílet
Diskuse