Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. ledna 2020 19:29
Čas čtení 1:03
Dominik Vetrák

Chystají se dva nové Transformers filmy. Čeká nás restart hlavní série i pokračování Bumblebeeho?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hlavní série je na mrtvém bodě již několik let.

Hlavní série Transformers filmů od Michaela Baye je na mrtvém bodě již několik let. The Last Knight dorazil do kin před 3 lety a už od té doby se vedou diskuse, jak značku rebootovat, nastartovat nanovo. V roce 2017 jsme se ještě dozvěděli, že Bay a spol. mají na stole 14 nápadů na 14 různých scénářů, přičemž měl být v plánu i animovaný spin-off o planetě Cybertron. Původně jsme se šestého dílu měli dočkat už v létě minulého roku, ale v květnu 2018 Paramount premiéru zrušil a potvrdil tak přípravy na restart.

Doporučeno
Bumblebee je nejlepším dílem série od dob prvních Transformers (Recenze) Bumblebee je nejlepším dílem série od dob prvních Transformers (Recenze) 20. prosince 2018 15:59

Variety nyní přichází s informací, že se věci daly znovu do pohybu a Paramount připravuje hned dva celovečerní projekty. Ty nezávisle od sebe napíší James Vanderbilt a Joby Harold. Vanderbilt napsal a produkoval Murder Mystery pro Netflix, přičemž pracoval i na Ready or Not pro Fox Searchlight.

Harold naposledy produkoval Johna Wicka 3, přičemž napsal scénář pro Army of the Dead, nový zombie film Zacka Snydera (Batman v Superman, Man of Steel, Watchmen). Jeden by měl začít nový příběh a druhý by mohl být nepřímým pokračováním Bumblebeeho. V každém případě bychom měli počítat s celkem novým hereckým obsazením.

Je jasné, že Paramount se tohoto zlatého dolu nezbaví. Posledních 6 filmů dohromady v kinech vydělalo 4,846 miliardy dolarů. Je tu však jedno velké ale. Transformers 5 a Bumblebee nedokázali ani dohromady vydělat to, co Age of Extinction či Dark of the Moon. Série už vyšuměla, lidi přestává bavit a také v Číně se jí už přejedli. Už poslední dva filmy nebyly až tak úspěšné a je docela možné, že případný další díl ve stejném duchu by mohl být pro studio ztrátový.

Domů
Sdílet
Diskuse