Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2020 11:54
Čas čtení 1:05
Viktor Kniš

Nicki Minaj si kopla do Cardi B. Tvrdí, že je na rozdíl od soupeřky pěkná i naživo a její fotky na Instagramu si můžeš i přiblížit

HUDBA
Uložit Uložené

Nicki Minaj přichází s novou hudbou a část textu věnuje i své úhlavní nepřítelkyni a největší konkurentce Cardi B.

Není to tak dávno, co se Cardi B a Nicki Minaj chytly na sociálních sítích po tom, co se na veřejnost dostala fotka bez make-upu první jmenované a její kolegyně využila příležitost si kopnout. Jejich konflikt po chvíli ustál, nyní se ale Nicki rozhodla, že ho opět oživí. Do své úhlavní nepřítelkyně a největší konkurentky si kopla při první příležitosti – konkrétně jako host na skladbě zpěvačky Meghan Trainor. 

V jedné části textu na nedávný spor odkázala slovy, že se za ní všichni otáčejí, protože je pěkná i naživo. Zároveň konstatuje, že si klidně můžeš fotky na Instagramu i přiblížit. Očekáváme, že tato slova vyvolají i reakci druhé strany, možná si ale budeme muset počkat až na album, které momentálně Cardi B chystá.

Doporučeno
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili jsme honorář několik stovek tisíc eur, o její vystoupení nebyl zájem ani v USA 23. února 2019 19:28

S tím předešlým se jí podařilo ovládnout žebříčky i nejprestižnější soutěže včetně Grammy, zároveň tak vytlačila Nicki z pozice nejlepší raperky na planetě. V konečném důsledku se to odrazilo i na následném evropském turné Minaj, které dopadlo katastrofálně a pocítili to i fanoušci na Slovensku.

Domů
Sdílet
Diskuse