Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2020 21:36
Čas čtení 0:46
Dominik Vetrák

Bude Ježek Sonic povedeným a vtipným filmem? V novém traileru si dělá legraci i z Vina Diesela a Rychle a zběsile

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sonic the Hedgehog dorazí do kin už 20. února 2020.

Sonic se do kin dostane už za pár týdnů. Film budou prezentovat i během přestávky na Super Bowlu a kromě toho vydalo studiu Paramount množství nových ukázek. Nový design se jim podařil a funguje značně lépe.

Nejnovější záběry ukazují lepší stránky rodinného filmu a ten nakonec nemusí skončit až tak špatně, jak jsme se obávali. Pomoci by tomu měl i Jim Carrey.

Televizní spot, který budou vysílat i během přestávky Super Bowlu

Sonica namluvil Ben Schwartz. James Marsden mu bude jako Tom pomáhat zachraňovat svět před Dr. Robotnikem (Jim Carrey). Ten se pokusí získat Sonicovu sílu a rychlost, aby ovládl svět. Následovat budou honičky celým světem a pravděpodobně se dostaneme i do toho Sonicova.

Režisér Jeff Fowler (A Gentlemen's Duel a Gopher Broke) slibuje v rámci tohoto mixu vražedné tempo známé z her i osobitou atmosféru. Nechme se tedy překvapit, protože Sonic určitě má co nabídnout. Kromě Jima Carreyho si ve filmu zahraje i Neil McDonough, Adam Pally, Tika Sumpter či Natasha Rothwell. Premiéra je naplánována na 20. února 2020.

Několik televizních spotů, přičemž v jednom
z nich si Sonic dělá srandu i z Vina Diesela a Rychle a zběsile

Poslední várka nových záběrů 

Domů
Sdílet
Diskuse