Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2020 19:12
Čas čtení 0:34
Ondřej Jarůšek

Sleduj nový dokument labelu Milion Plus. Ukáže ti, co umělci zažívají na divoké tour

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Dokument Krtek Money Life vznikal během loňské tour.

Konec čekání. Už nyní si můžeš prohlédnout očekávaný dokument domácího labelu Milion Plus, který ti dá nahlédnout pod pokličku fungování tohoto slavného rapového seskupení. 22minutový projekt se natáčel během loňské tour napříč několika městy po celé republice a díky unikátním záběrům uvidíš, co úspěšní umělci během svých koncertů zažívají.

V dokumentu, který nese název Krtek Money Life, se ti představí jmenovitě Yzomandias, Nik Tendo, Karlo, Hasan, Robin Zoot, Jickson, Andreas Gold, Decky, Konex, Tkeej, Kamil Hoffmann, JS a Koky.

Záběry z koncertů a ze zákulisí doplňují rozhovory s jednotlivými členy, kteří ti povypráví o například o svých začátcích v labelu, o společných zážitcích a v neposlední řadě se dozvíš i to, jaký má Jakub Vlček alias Yzomandias vztah k lidem. Celý dokument byl zveřejněn na stránkách RedBull.com.

Doporučeno
Yzomandias, James Cole, Sensey a další. Jaké české rapové projekty přinese rok 2020? Yzomandias, James Cole, Sensey a další. Jaké české rapové projekty přinese rok 2020? 16. února 2020 16:24
Domů
Sdílet
Diskuse