Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. března 2020 21:56
Čas čtení 0:52
Tímea Krauszová

V nové Popelce bude Víla sudička bezpohlavní, řekl herec, který ji ztvárňuje. Magie podle něj nemá pohlaví

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Podle něj je nová generace připravena na vílu bez pohlaví.

Billy Porter (Pose, American Horror Story) je známý nejen svými postavami ve filmech, ale také unikátním vkusem pro módu, kterým se snaží zbourat genderové stereotypy. Právě proto je ze své role v remaku klasické pohádky Popelka od Sony nadšený: ztvárňuje Vílu sudičku, která ale nemá jasně určené pohlaví. Řekl to v rozhovoru pro CBC News.

Dospěláci zpomalují věci

Ve videu se Porter ukazuje s květinovým věncem na hlavě. Svůj outfit v bílo-fialové kombinaci doplnil i obrovskou fialovou stuhou kolem krku. Ze své role v nové Popelce je zjevně nadšený.

„Magie nemá žádné pohlaví,“ vysvětlil herec v rozhovoru. „Tuto postavu ukazujeme jako bezpohlavní, aspoň já ji tak ztvárnil, a je to velmi silné. Víte, toto je klasika. Je to klasická pohádka pro novou generaci.“

Doporučeno
Teploty pod nulou, chybějící pitná voda i zásoby jídla. Uprchlické drama na řecko-tureckých hranicích se vyostřuje Teploty pod nulou, chybějící pitná voda i zásoby jídla. Uprchlické drama na řecko-tureckých hranicích se vyostřuje 5. března 2020 9:38

Podle něj je nová generace dětí už na bezpohlavní dobrou vílu připravena. „To dospěláci zpomalují věci,“ řekl na závěr. Hvězda z Broadwaye často zpochybňuje stereotypické přemýšlení, což nesčetněkrát dokázala i svými outfity na červeném koberci či v různých rozhovorech. Zda se na postavu nové víly sudičky vskutku hodí, zjistíme až za rok.

Připravovaný film by měl spatřit světlo světa v roce 2021. Účinkují v něm i další známé tváře: Camila Cabello v roli Popelky, Idina Mendez v roli macechy a Pierce Brosnan v roli krále. Novou pohádku produkuje oblíbený moderátor a karaoke zpěvák v jednom – James Corden, který zároveň ve snímku i vystoupí.

Domů
Sdílet
Diskuse