Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2020 19:33
Čas čtení 0:28
Ondřej Jarůšek

Podcast: REFRESHER proti koronaviru. Rozdáme přes 1 000 000 korun malým firmám

PODCASTY KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Máme pro tebe nový díl podcastu. Příjemný poslech.

Odebírej nás zdarma na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Dnes tu máme další díl našeho pravidelného podcastu. A ten není jen tak ledajaký. Zaměřili jsme se totiž na téma, které trápí nás všechny – dopady koronaviru. Zřejmě nejvíce jsou v těchto dnech zasaženy malé firmy a drobní podnikatelé, kteří kvůli vládním opatřením nemohou vykonávat svoji činnost. Právě těm jsme se proto rozhodli podat pomocnou ruku.

V rámci iniciativy #DIKYTOBE rozdáme mezi malé české byznysy přes 1 milion korun ve formě reklamy a  zapojit se můžeš i ty. Jak přesně, se dozvíš v podcastu, v němž ti ředitelka české pobočky Nikita Jankovičová také vysvětlí, jak se v souvislosti s nákazou změnilo fungování celého Refresheru. Příjemný poslech!

Doporučeno
11 českých rapových alb a mixtapů, které utvářely žánr. Poslechni si je během karantény 11 českých rapových alb a mixtapů, které utvářely žánr. Poslechni si je během karantény 25. března 2020 13:30
Domů
Sdílet
Diskuse