Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2020 7:31
Čas čtení 0:35
Adam Smeták

Miliardář Křetínský je nakažen koronavirem

NEWS DANIEL KŘETÍNSKÝ KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V izolaci je už od 12. března.

Miliardář Daniel Křetínský byl pozitivně testován na koronavirus. Stalo se tak už 12. března a od té doby je v izolaci. Svůj byznys řídí přes telefon. Chybí mu nejbližší, jiný problém ale prý nemá. Pátý nejbohatší Čech s odhadovaným majetkem ve výši 66 miliard korun to řekl v rozhovoru pro deník E15, který spoluvlastní.

„Testován jsem byl pro podezření na přítomnost koronaviru ve svém okolí. Všichni, s nimiž jsem podstoupil testy, měli negativní výsledek včetně jediného člověka, od kterého bych to mohl přímo dostat. Já jsem byl testován pozitivně. To bylo ve středu 12. března. Od té doby jsem v izolaci,” uvedl Křetínský v rozhovoru.

Doporučeno
Psycho Rhyme hraje hry, Refew pálí 15 brk denně. A jak karanténu tráví Dorian nebo Renne Dang? Psycho Rhyme hraje hry, Refew pálí 15 brk denně. A jak karanténu tráví Dorian nebo Renne Dang? 29. března 2020 17:12

Předseda představenstva fotbalové Sparty a majitel společnosti Czech News Center dále v rozhovoru uvedl, že jej po pozitivním testu ovládla „šílená panika“ z toho, kolik lidí mohl nakazit. Šlo celkem o 27 osob a jak miliardář uvádí, všem vyšly negativní výsledky. Momentálně je až 12 hodin denně na telefonu.

Domů
Sdílet
Diskuse