Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2020 19:12
Čas čtení 1:35
Vojtěch Vanda

Pusť si video, které zhmotní tvé nejhorší drogové halucinace. Trippie Redd a Young Thug se ocitli v noční můře

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Nový videoklip vám potvrdí, že brát drogy se nemá.

Kdo by to čekal, že jeden z nejkreativnějších počinů tohoto roku, co se rapových videoklipů týče, uzří světlo světa na kanále Trippieho Redda. Video na píseň Yell Oh, na které hostuje atlantská trapstar Young Thug, teleportuje oba interprety do plastelínového světa, ve kterém se zhmotňují ty nejhorší drogové halucinace. I přesto jej ale sjedeš několikrát.

Doporučeno
Dům plný nahých žen a divoká party. G-Eazy, Tyga a Tory Lanez vydali nový klip na Pornhub Dům plný nahých žen a divoká party. G-Eazy, Tyga a Tory Lanez vydali nový klip na Pornhub 4. dubna 2020 16:37

Možná nedopatřením, možná účelově, nicméně video na Trippieho track Yell Oh, který našel své místo na deluxe verzi alba A Love Letter To You Part 4 z letošního roku, vlastně vůbec nekoresponduje s myšlenkou textu. Oba rapeři se v něm o drogy spíše otírají. Lyrickým obsahem se jeví spíše soulož na sto způsobů, kterou až v poslední sloce rapera z Ohia osolí nějaká ta tabletka.

Video každopádně za pozornost stojí. Už na začátku nás režisér a animátor William Child, který je například autor videoklipů k písni Loyal od Partynextdoor s Drakem, Disco Shit od 03 Greeda s Kennym Beats, respektive interiéru fanshopu fotbalového Atletica Mardid, že to bude jízda.

„Obsahem videa má být vyobrazení různých nočních můr, které jsou výsledkem nezákonného užívání drog,“ uvádí popisek, přičemž dodává, že má mít edukativní charakter. „Toto znázornění si klade za úkol zvýraznit negativní důsledky spojené s přílišným obdivem k drogovým závislostem. Za žádnou cenu nechceme dělat reklamu nezákonnému užívání drog,“ píše.

A svůj účel to, dle našeho názoru, splnilo. Nejprve přichází úsměvný moment, kde je Young Thugovo jméno představeno na krabičce od Xanaxu, to je však v rámci příběhu poslední pozitivní moment. Na stole jim totiž tančí striptérky s monstrózními obličeji a třemi prsy, což donutí obě hlavní postavy vyběhnout do ulic plastelínového Tragic City, ve kterém se oba hrdinové nachází.

Přestože nasedají do mercedesu a ujíždí pryč, paranoia je ve vymodelovaném prostředí stejně dostane. Po průjezdu diamantovým dolem je totiž následně začne honit auto, skoro se přes ně převalí tabletky Oxykodonu, a když potřebují natankovat kodeinový sirup na kašel do auta, který je jím poháněn, jednooká obsluha benzínky Hell si na ně připraví svůj vymazlený zbrojní arzenál.

Doporučeno
Young Thug v rozhovoru prozradil, o kolik peněz přijde kvůli koronaviru Young Thug v rozhovoru prozradil, o kolik peněz přijde kvůli koronaviru 3. dubna 2020 12:44

I malá jezírka z Promethazinu se mohou konec konců jevit jako hezké zátiší, každopádně v okamžiku se promění v noční můru, když vás kolem něj začne honit celé město i s bezpečnostními složkami. Raperům se stejně nakonec nepodaří utéct špatnému osudu, jelikož jejich auto sežere obluda, která se vynoří zpod silnice. Je to, panečku, špatný trip. Pokud si z toho tedy má něco divák vzít, je to skutečnost, že brát drogy se nemá.

Domů
Sdílet
Diskuse