Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
11. dubna 2020 v 8:43
Čas čtení 0:27
Ondřej Jarůšek

V Česku zemřelo již 123 lidí s onemocněním Covid-19

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Známe aktuální údaje o koronaviru v Česku.

V České republice se nákaza novým druhem koronaviru SARS-CoV-2 potvrdila už v 5 735 případech. Podařilo se vyléčit 370 pacientů a 123 lidí s onemocněním Covid-19 zemřelo. Provedeno u nás bylo již 120 285 testů. O aktuálních údajích před krátkou chvílí informovalo ministerstvo zdravotnictví na svých internetových stránkách.

Doporučeno
Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? 10. dubna 2020 v 12:35

Celosvětově koronaviru podlehlo už více než 100 tisíc lidí, celkový počet nakažených je zhruba 1,6 milionu. Mezi evropskými zeměmi zažívá zřejmě nejhorší časy Francie, kde za jeden den zemřelo téměř tisíc lidí, čímž se překonal i smutný rekord z Itálie. 

V Česku již postupně dochází k uvolnění bezpečnostních opatření, která byla v posledních týdnech zavedena. Zpřístupnila se venkovní sportoviště, postupně se otevírají další a další obchody a po Velikonocích bude možné v odůvodněných případech vycestovat z republiky.

Doporučeno
Koronavirus měl v Severní Koreji zabít skoro 200 vojáků, přesný počet nakažených ale neznáme (Rozhovor) Koronavirus měl v Severní Koreji zabít skoro 200 vojáků, přesný počet nakažených ale neznáme (Rozhovor) 9. dubna 2020 v 12:30
Domů
Sdílet
Diskuse