Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2020 10:28
Čas čtení 0:46
Jakub Paulík

Chceš hrát ve filmu s Leonardem DiCapriem a Robertem De Nirem? Slavní herci v době pandemie pomáhají virální výzvou

FILMY A SERIÁLY LEONARDO DICAPRIO
Uložit Uložené

Sen každého fanouška.

Legendy Hollywoodu Robert De Niro a Leonardo DiCaprio nabízejí filmovým nadšencům možnost, aby si zahráli v připravovaném kriminálním dramatu Killers of the Flower Moon. Zájemce, který se dostane do slosování, však musí přispět na charitativní organizace America's Food Fund, Meals of Wheels či No Kid Hungry. Finance investují na pomoc lidem, kteří se ocitli v hluboké krizi a nemají peníze ani na jídlo.

Doporučeno
Když si představím, kolik lidí nade mnou masturbovalo, přijde mi to nechutné, říká bývalá drogově závislá cam girl Kristýna Když si představím, kolik lidí nade mnou masturbovalo, přijde mi to nechutné, říká bývalá drogově závislá cam girl Kristýna 16. dubna 2020 19:36

Portál Variety informuje, že vítězný šťastlivec kromě krátké role ve snímku získá i možnost navštívit celosvětovou premiéru, které se zúčastní všechny hlavní hvězdy, včetně slavného režiséra Martina Scorseseho. De Niro a DiCaprio se tímto způsobem zapojili do výzvy s názvem All In Challenge (viz video níže).

Zpět
Sdílet
Diskuse