Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2020 v 17:44
Čas čtení 0:32
Ondřej Jarůšek

Dnes v Česku zemřeli další 3 lidé s koronavirem, celkově se nakazilo již 7 726 lidí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Známe aktuální údaje o koronaviru.

Ministerstvo zdravotnictví před krátkou chvílí informovalo o aktuálních statistikách v souvislosti se šířením nového typu koronaviru SARS-CoV-2 v České republice. Dosud u nás bylo prokázáno 7 726 případů nákazy a aktuálně úřady evidují 4 127 pacientů (tedy bez vyléčených osob a těch, kteří nemoci covid-19 podlehli). To je pro porovnání o 11 méně, než tomu bylo dnes ráno.

Doporučeno
Crack, pervitin a rap. Netradiční a surové drogové příběhy světových i českých raperů Crack, pervitin a rap. Netradiční a surové drogové příběhy světových i českých raperů 1. května 2020 v 9:06

Od dnešního rána zemřeli v Česku další 3 lidé, kteří byli koronavirem nakaženi. Celkový počet obětí se tak vyšplhal na 240. Nejvíce lidí zemřelo v Praze (83), dále v Moravskoslezském kraji (31), Karlovarském kraji (23) a Středočeském kraji (22). V současnosti je hospitalizováno 344 osob.

Na druhou stranu se ovšem zvýšil i počet vyléčených pacientů, kterých je v tento okamžik již 3 359.

Od počátku pandemie u nás bylo provedeno přibližně 250 tisíc laboratorních testů, za včerejší den jich bylo provedeno přesně 7 250. Další aktuální statistiky přinese ministerstvo zdravotnictví v zítra ranních hodinách.

Domů
Sdílet
Diskuse