Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2020 17:17
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Tom Cruise natočí s Elonem Muskem akční film rovnou ve vesmíru

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložit Uložené

Spojení SpaceX a Toma Cruise by mohlo vyústit v kinofilm.

Deadline přichází s tak trochu šílenou zprávou. Podle nich totiž Tom Cruise spojil síly s NASA a Elonem Muskem a jeho programem SpaceX. Dal si totiž za úkol natočit akční film přímo ve vesmíru.

Půjde o první film natočený ve vesmíru, ale pro fanoušky Mission: Impossible máme smutnou zprávu. Nepůjde o scénu pro vynikající špionážní sérii. Mělo by jít o zcela nový projekt, do kterého se dnes již 57letý herec plánuje pustit.

Doporučeno
Před 75 lety vypuklo Pražské povstání. Podívej se na fotografie z této historické události Před 75 lety vypuklo Pražské povstání. Podívej se na fotografie z této historické události 5. května 2020 8:29

Snímek zatím nemá žádné studio, ale o takový skvost se hollywoodská studia určitě poperou. Tom Cruise je známý svými šílenými kaskadérskými kousky, obzvláště pro sérii Mission: Impossible.

Před rokem si například zalétal ve skutečných stíhačkách, když natáčel Top Gun 2, no a zapomenout nemůžeme ani na jeho nebezpečný let helikoptérou v M:I – Fallout, kterou sám pilotoval. Popravdě, vesmír byl jen otázkou času.

Mission: Impossible 7 a 8 uvidíme v datech 19. listopadu 2021 a 4. listopadu 2022. Vzhledem k situaci v Itálii se stále ve studiu nerozhodli, zda natáčení v zemi zruší, nebo jen přesunou na později. Ještě před návratem Ethana Hunta si Toma Cruise užijeme v Top Gun: Maverick 31. prosince 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse