Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. května 2020 15:59
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Piráti z Karibiku bez Jacka Sparrowa? Johnnyho Deppa údajně nahradí Karen Gillan z Jumanji a Strážců galaxie

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Johnny Depp zřejmě jako Jack Sparrow skončil.

Internetem kolují spekulace, že restart Pirátů Karibiku bude skutečně bez Johnnyho Deppa a jeho kapitána Jacka Sparrowa. Jeho náhradnicí by měla být Karen Gillan, kterou znáš z nových dílů Jumanji či z marvelovek, kde hraje v přestrojení Nebulu. Píše o tom hlavně web TheDisInsider, který se věnuje filmům od Disneyho. A co vlastně stojí za výměnou Johnny Deppa?

Doporučeno
Od těchto 10 skvělých seriálů na Netflixu se nepohneš od rána do večera Od těchto 10 skvělých seriálů na Netflixu se nepohneš od rána do večera 29. března 2020 16:48

Manželství Amber Heard a Johnnyho Deppa se po rozpadu dostalo na přetřes mezi všemi bulvárními plátky. Amber Heard tvrdí, že ji bývalý manžel týral a psychicky vydíral. Momentálně probíhá soud.

Piráti Karibiku bez Jacka Sparrowa? Johnnyho Deppa údajne nahradí Karen Gillan z Jumanji a Strážcov galaxie
Zdroj: Sony

Disney se z toho důvodu od Johnnyho Deppa pochopitelně distancovalo. Plánované pokračování Pirátů Karibiku se tak mělo obejít bez něj a nakonec se v Disney rozhodli, že půjde o kompletní restart. Ten měli napsat Rhett Reese a Paul Wernicke (scénáře pro Zombieland či Deadpool), ale nic nového nevymysleli. 

Novými scénáristy se tak v říjnu loňského roku stali Craig Mazin a Ted Eliott. Eliott pracoval jako scenárista na každém filmu Pirátů kromě toho posledního. Mazin zase napsal minisérii Chernobyl a pro HBO chystá i seriál The Last of Us podle slavné videohry. Pravděpodobně to budou oni, kdo vytvoří nové Piráty z Karibiku s hlavní ženskou hrdinkou.

Anketa:
Dáš šanci Pirátům z Karibiku i bez Deppa?
Jasné, ten svět má potenciál i bez Deppovy postavy
Ne, Piráti jsou pro mě Jack Sparrow
Počkám si alespoň na trailery a až potom budu soudit
Jasné, ten svět má potenciál i bez Deppovy postavy
3 %
101 Hlasů
Ne, Piráti jsou pro mě Jack Sparrow
70 %
2058 Hlasů
Počkám si alespoň na trailery a až potom budu soudit
27 %
800 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse