Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2020 21:12
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

Zendaya a John David Washington natočili během karantény tajný film. Má se podobat Marriage Story

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sam Levinson natočil tajný film s názvem Malcolm & Marie.

Taková oznámení máme velmi rádi. Tajné projekty od talentovaných tvůrců, o kterých nic nevíme. Navíc na něj ani nebudeme muset čekat celé roky. Malcolm & Marie napsal a zrežíroval Sam Levinson, tvůrce perfektního seriálu Euphoria od HBO. Snímek se natáčel od 17. června do 2. července, a to za přísných bezpečnostních opatření v rámci osnov pro natáčení filmů během šíření Covid-19, informuje Deadline.

Natáčelo se v Los Angeles, produkce je hotová a tvůrci následně budou film dokončovat v postprodukci, a tedy ve střižně, případně na počítačích, kde vzniknou vizuální triky. Vzhledem na délku natáčení je jasné, že půjde o menší film, pravděpodobně drama založené na dialozích a minimu střídání lokací. 

Snímek by se mohl podobat oscarovému Marriage Story od Netflixu. Má se zabývat tématy společnosti a také těm, která v současnosti rezonují po celém světě.

Domů
Sdílet
Diskuse