Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. srpna 2020 11:14
Čas čtení 1:28
Vojtěch Vanda

Kdybych věděla, že mám koronavirus, nikam bych nešla, tvrdí dívka z klubu Techtle Mechtle. Nyní čelí výhružkám

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Z rozhovoru s dívkou, který uveřejnil iROZHLAS.cz, vyplývá, že musela kvůli případu v poslední době čelit i vyhrožování smrtí.

V červenci proběhla médii zpráva o lokálních ohniscích nákazy koronavirem, které se krajské hygienické stanice po celé republice snaží lokalizovat a systematicky proti nim bojovat. Jedním z největších byl pražský klub Techtle Mechtle, v němž se během jedné letní noci nakazilo 165 lidí, mezi nimiž byli například i profesionální fotbalisté.

Toto ohnisko, takzvaný klastr, měla mít na  svědomí jedna žena, která se s bezprostředními dojmy ze situace a z reakcí lidí, jež obdržela, podělila se serverem iROZHLAS.cz.

Doporučeno
Na party v pražském klubu Techtle Mechtle se nakazilo 60 lidí. Mezi nimi fotbalisté ze Sparty, Bohemky a Dukly Na party v pražském klubu Techtle Mechtle se nakazilo 60 lidí. Mezi nimi fotbalisté ze Sparty, Bohemky a Dukly 22. července 2020 7:41

V rozhovoru se žena, která kvůli svému bezpečí odpovídala anonymně, snažila upravit situaci na pravou míru. „Kdybych o nemoci věděla a někdo mi řekl, že budu za pár dní pozitivně testována na covid, ležela bych doma a rozhodně nikam nešla,“ ujišťovala.  Přišlo jí však divné, že by jako jediná osoba nakažená virem dokázala nakazit tolik dalších.

Domů
Sdílet
Diskuse