Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2020 17:01
Čas čtení 0:34
Dominik Vetrák

Tom Hanks si zahraje Geppetta ve filmu o Pinocchiovi

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Robert Zemeckis, který stál za Forrestem Gumpem či Trosečníkem, bude film s Hanksem režírovat už počtvrté.

Robert Zemeckis je vynikající režisér, který nepolevuje ani ve vyšším věku (69 let). V minulosti natočil pecky jako Kontakt, Who Framed Roger Rabbit, Flight, trilogii Návrat do budoucnosti či tři skvělé filmy s Tomem Hanksem: Trosečník, Forrest Gump a Polární Expres.

Deadline informuje, že spolu natočí i 4. film. Měl by jím být Pinocchio. O roli Geppetta, výrobce Pinocchia, měl projevit zájem sám Hanks.

Doporučeno
12 hodin ji znásilňovali a bili. Video se později objevilo na PornHubu, stránka ale prosby 14leté dívky ignorovala 12 hodin ji znásilňovali a bili. Video se později objevilo na PornHubu, stránka ale prosby 14leté dívky ignorovala 31. července 2020 12:18

Disney připravuje svou vlastní verzi příběhu o Pinocchiovi, přičemž Hankse chtěli v roli Geppetta již dlouhá léta, během kterých se při projektu vystřídalo několik tvůrců. Hanksovi se údajně scénář líbí a vzhledem ke vztahu s režisérem je vysoce pravděpodobné, že se znovu setkají právě při tomto filmu.

Druhou verzi Pinocchia připravuje Guillermo del Toro. Vzhledem k filmografii tohoto tvůrce fantasy a hororu ale očekáváme, že nepůjde o klasický, rodinný film. Na další informace o obou projektech si budeme muset počkat.

Tom Hanks si zahrá Geppetta vo filme o Pinocchiovi od režiséra Forresta Gumpa či Stroskotanca
Zdroj: Disney
Domů
Sdílet
Diskuse