Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. srpna 2020 19:12
Čas čtení 0:55
Dominik Vetrák

Takto vypadá Tenet na 12 nových plakátech a v akčních scénách lákajících na premiéru

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tenet dostává nové televizní spoty a plakáty, které tě zaručeně dostanou do kin.

Warner Bros. se aktivně připravuje na nasazení filmu Tenet do kin po celém světě. Studio odsouhlasilo již premiéru v USA a dokonce i v Číně. Do českých kin přijde už za dva týdny, ale ještě předtím se na jeden z nejočekávanějších filmů roku můžeš připravit novými záběry v televizních spotech a sérií plakátů, které najdeš v galerii níže.

Dva televizní spoty jsou plné dosud neviděných záběrů. Na YouTube jich určitě najdeš víc, ale v případě tohoto filmu bude nejlepší, když už se na více ukázek nebudeš dívat a v kině si užiješ co nejvíce překvapení.

Tenet se totiž české premiéry dočká už 27. srpna. Do USA přijde o týden později. Pomoz i ty znovu nastartovat kinoprůmysl a určitě si tento film prohlédni na stříbrném plátně. Bude stát za to.

My už víme, že navzdory blockbusterové akci a nesmírně drahému rozpočtu obsahuje Tenet velmi málo počítačových triků. Dlouhý bude přes 2 a půl hodiny a můžeme se v něm těšit na přetáčení času (takzvané Time Inversion).

Okrem Roberta Pattinsona, Johna Davida Washingtona (BlacKkKlansman) a Elizabeth Debicki (Widows) uvidíme aj Aarona Taylora-Johnsona, (Kick-Ass), Dimple Kapadiu, Clémence Poésy (Fleur Delacour z Harryho Pottera) či Kennetha Branagha.

Po pauze v Dunkirku sa k Nolanovi vracia aj Michael Caine. Za kameru sa postavil Hoyte van Hoytema (Interstellar, Dunkirk, Ad Astra, Her) a o soundtrack sa postará Ludwig Göransson (Black Panther). Chris vymenil aj svojho dvorného strihača Leeho Smitha, ktorý pracoval na jeho filmoch posledných 15 rokov. Nahradila ho Jennifer Lame (Hereditary).

Domů
Sdílet
Diskuse