Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2020 17:08
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

První záběry ze Space Jam 2: Michaela Jordana v šíleném filmu nahradí LeBron James

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Space Jam 2 dorazí do kin příští rok.

Pokračování snímku Space Jam z roku 1996, ve kterém si vedle animovaných postaviček zahrál Michael Jordan, se dočkalo prvního teaseru. Jordana v něm vystřídal LeBron James. Ten si stání před kamerou vyzkoušel s Amy Schumer a Billem Haderem v komedii Trainwreck z roku 2015.

V případě, že netušíš, o co vlastně jde: V roce 1996 vyšel celovečerní film s názvem Space Jam, který mixoval animované scény s těmi reálnými. Animované postavičky z Looney Tunes (Bugs Bunny a spol.) musely v basketbalovém zápase porazit své protivníky. Jelikož ti byli ve výrazné nevýhodě, zavolali si na pomoc ze skutečného světa Michaela Jordana. Šlo o nápaditý a šílený film s prvky komedie.

Doporučeno
„Nedívej se na můj profil, pokud nechceš masturbovat.“ Kdo stojí za boty na Instagramu a jak se před nimi chránit? „Nedívej se na můj profil, pokud nechceš masturbovat.“ Kdo stojí za boty na Instagramu a jak se před nimi chránit? 16. srpna 2020 11:44

Kromě LeBrona se ve dvojce objeví i herci jako Don Cheadle, Sonequa Martin-Green, Eric Bauza či Kath Soucie. Doplní jejich hráči z NBA – Klay Thompson, Anthony Davis, Chris Paul, Damian Lillard či Kyle Kuzma. Místo si vysloužily i ženské hráčky z WNBA, uvidíme například Dianu Taurasi a Nneka Ogwumike.

Kromě jiných produkoval i Ryan Coogler (Black Panther), přičemž režie se zhostil Malcolm D. Lee (Night School). O scénář se postaral Sev Ohanian, no a menším překvapením je, že na soundtracku bude kromě Krise Bowerse (When They See Us) pracovat i Hans Zimmer. Premiéra Space Jam: A New Legacy je naplánována na 16. červenec 2021

Domů
Sdílet
Diskuse