Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. srpna 2020 17:09
Čas čtení 0:54
Vojtěch Vanda

Výtržník v Praze vytáhl penis a začal masturbovat. Policisté jej zpacifikovali

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Městští policisté stále nevědí, co mladého muže k takovému jednání vedlo.

Městská policie v Praze si může odškrtnout další případ ze série největších bizarností. K obchodnímu centru na Zličíně byli o víkendu přivoláni kvůli pětadvacetiletému mladíkovi, který ničil venkovní posezení. Po příjezdu policistů si sedl na sedačku, vytáhl před nimi své přirození a začal se ukájet. V ten moment jej policisté zpacifikovali a odvezli na stanici.

Doporučeno
Čech mířil zbraní na lidi, prý chránil zlato Čech mířil zbraní na lidi, prý chránil zlato 19. srpna 2020 14:46

Snad mladická divokost či neukojený pud vedly k nepochopitelnému chování pětadvacetiletého muže, k němuž byli v sobotu 15. srpna přivoláni pražští městští strážníci. „Před objektem byl mladý muž, se kterým si (pracovníci obchodního domu) nevěděli rady. Měl ničit venkovní posezení a obtěžovat ostatní zákazníky,“ uvedla mluvčí policistů Irena Seifertová.

Když se hlídka dostavila na místo, muž už měl na práci jinou záležitost„Dotyčný seděl venku na sedačce a v ruce držel svůj penis. Kolem něj byly převrácené stoly, poházené židle a poničená výzdoba,“ popsala mluvčí poměrně překvapivý vývoj událostí.

Strážníci muže následně vyzvali, aby činnosti zanechal a šel s nimi. Na žádný z pokynů ale dotyčný nereagoval, spíše naopak. K policistům se choval agresivně a spíše než uklidnit situaci se je snažil vyprovokovat. V ten moment bylo nutné zasáhnout. Jak je slyšet na záznamu z kamery jednoho strážníka, musely se použít „hmaty, chvaty a pouta.“

Doporučeno
Účastník reality show Výměna manželek spáchal sebevraždu Účastník reality show Výměna manželek spáchal sebevraždu 19. srpna 2020 13:15

Pětadvacetiletý muž tak chtě nechtě musel se strážníky na služebnu. Ještě předtím se ale mužům zákona povedlo zajistit svědky. Agresivní exhibicionista bude nyní čelit podezření z trestného činu výtržnictví, jenž bude vyšetřovat Policie ČR. 

Domů
Sdílet
Diskuse