Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2020 21:18
Čas čtení 0:40
Adam Novosad

Robert Pattinson se nakazil koronavirem. Natáčení nového Batmana museli znovu přerušit.

FILMY A SERIÁLY ROBERT PATTINSON
Uložit Uložené

Vydání filmu se však prozatím nepřesouvá.

Zveřejnění traileru k filmu The Batman způsobilo ve světě kinematografie hotové šílenství. Role Batmana se tentokrát zhostil Robert Pattinson, avšak produkce musela být přerušena kvůli pandemii koronaviru. Vyšlo totiž najevo, že někdo ze štábu se nakazil onemocněním covid-19.

Vanity Fair z interních zdrojů zjistilo, že nakaženým je samotná hlavní hvězda Robert Pattinson.

Režisér Matt Reeves z tohoto vývoje situace nemůže být nadšený, protože úvodní práce na filmu začaly již v lednu 2020, avšak vše pozastavila pandemie, která na jaře řádila po celé planetě. Už když to vypadalo nadějně a produkce se opět rozběhla, objevil se koronavirus u Pattinsona.

Doporučeno
Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš 29. srpna 2020 17:09

Momentálně není jasné, kdy bude natáčení filmu pokračovat. V současnosti pozitivně testovaní pacienti obvykle zůstávají v karanténě 10 až 14 dní, v případě Pattinsona však zřejmě testy proběhnou co nejdříve a herec se bude moci v ideálním případě za méně než dva týdny zapojit zpět do akce. Vydání filmu se prozatím neposouvá a diváci by ho měli stále očekávat 1. října 2021.

Domů
Sdílet
Diskuse