Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2020 13:27
Čas čtení 1:12
Dominik Vetrák

Warner Bros. odložilo Wonder Woman 1984 o 2 měsíce. Film uvidíme až před Vánocemi a Dunu možná až v roce 2021

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Wonder Woman 1984 dorazí do kin na Vánoce.

To, co jsme avizovali ještě před tržbami filmu Tenet a následně i v několika dalších článcích, se stalo skutečností. Warner Bros. odkládá očekávanou premiéru Wonder Woman 1984, a to o více než 2 měsíce. Z původního 2. října se rázem stal 25. prosinec. Wonder Woman 1984 uvidíme v kinech den po Vánocích a týden po Duně od Denise Villeneuvea.

Doporučeno
Co nám prozradil skvělý trailer na Dunu? Jakého bojovníka hraje Jason Momoa a co je ve skříňce s bolestí? Co nám prozradil skvělý trailer na Dunu? Jakého bojovníka hraje Jason Momoa a co je ve skříňce s bolestí? 10. září 2020 13:25

Oba filmy patří pod Warner Bros., a tak je na místě otázka, proč je poštve proti sobě. V současné době je zcela jedno, o jaký blockbuster jde. Pokud budou mít současně premiéru dva velkofilmy, navzájem se budou okrádat o tržby. Situace je úplně jiná než před rokem, kdy jsme během prosince viděli miliardové tržby Star Wars a Jumanji, které od sebe měly premiéru jen 15 dní. V tomto případě by to bylo jen týden.

Domů
Sdílet
Diskuse