Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. září 2020 18:12
Čas čtení 0:58
Ondřej Jarůšek

Lajoš Klein se stává 1. slovenským bojovníkem v UFC!

SPORT
Uložit Uložené

Obrovský úspěch pro slovenské MMA.

MMA zápasník Ľudovít Klein se stává prvním slovenským bojovníkem, kterému se podařilo probojovat do nejprestižnější ligy světa UFC. Své fanoušky o tom informoval na svém instagramovém profilu. V minulosti měl už několikrát blízko k tomu, aby se pod hlavičkou UFC představil, nyní se to tedy konečně povedlo.

„Je to oficiální! 26.9. si jdu splnit svůj největší sen! Jsem hrdý na to, že můžu jako první Slovák v historii reprezentovat naši zemi v UFC,“ napsal v nejnovějším příspěvku, kde drží smlouvu s organizací v ruce. Zároveň všem příznivcům poděkoval za podporu.

Doporučeno
Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera 1. září 2020 16:46

Slovenský bojovník se ve svém debutu objeví na velkolepé akci UFC 253, která nabídne hned dva titulové zápasy. Jméno jeho soupeře zatím nebylo oficiálně potvrzeno, již brzy bychom se jej však měli dozvědět.

Domů
Sdílet
Diskuse