Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2020 v 12:17
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

Na dálnici D1 došlo k hromadné nehodě, na místě jsou tři mrtví

NEWS
Uložit Uložené

Tři lidé zemřeli při hromadné nehodě na dálnici D1, která se stala ve středu dopoledne. Silnice je oboustranně uzavřena a na místě vznikají dlouhé kolony.

Ve středu dopoledne došlo na dálnici D1 k hromadné nehodě, při níž dle informací Hasičského záchranného sboru zemřeli nejméně tři lidé. Ke srážce minimálně dvou kamionů a jednoho osobního auta došlo na 188. kilometrem ve směru z Prahy na Ostravu. Silnice byla z obou směrů uzavřena a na místě se tvořily dlouhé kolony. Krátce po dvanácté byl provoz dálnice opět pomalu spuštěn.

Doporučeno
Otevřete vysoké školy, bouří se studenti. V Praze chystají demonstraci, o kterou mají zájem tisíce lidí Otevřete vysoké školy, bouří se studenti. V Praze chystají demonstraci, o kterou mají zájem tisíce lidí 23. září 2020 v 9:56

K tragické nehodě došlo chvíli před 11:00 a na místě stále zasahují záchranné složky. „Staly se dvě nehody. Při jedné se srazily dva kamion a jedno osobní auto,“ přiblížila situaci mluvčí policie Petra Hrůzová. Podle Jaroslava Mikošky, tiskového mluvčího HZS Jihomoravského kraje, došlo k požáru vozidel. „Osobní auto je komplet zasažené stejně jako návěs prvního kamionu a také část druhého,“ uvedl Mikoška.

Nehoda si vyžádala již tři oběti včetně dítěte, které zemřelo před příjezdem záchranářů. Jedna žena byla ve vážném stavu převezena na urgentní příjem do bohunické nemocnice. Dva další muži se středně těžkým zraněním skončili v traumacentru. Policie radí se místu vyhnout, dokud nebude provoz na dálnici D1 obnoven.

Domů
Sdílet
Diskuse