Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. září 2020 19:54
Čas čtení 1:08
Ondřej Jarůšek

Raiffeisenbank a Česká spořitelna pomáhají v boji s pandemií. Zapojí svá call centra do systému trasování

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Pěkné gesto, které pomůže hygienickým stanicím.

Raiffeisenbank a Česká spořitelna se v době zhoršené epidemiologické situace v Česku rozhodly udělat hezké gesto. Obě společnosti totiž zapojily svá call centra do systému trasování kontaktů nakažených novým typem koronaviru. Jejich pracovníci tak nyní pomohou hygienickým stanicím a ministerstvu zdravotnictví.

Doporučeno
PŘEHLEDNĚ: Nová opatření proti koronaviru se dotknou restaurací, barů, koncertů, sportovních akcí nebo třeba kadeřnictví PŘEHLEDNĚ: Nová opatření proti koronaviru se dotknou restaurací, barů, koncertů, sportovních akcí nebo třeba kadeřnictví 24. září 2020 10:35

„Aktivně jsme se zapojili do boje s pandemií. Část kapacit našeho call centra pomáhá hygienickým stanicím s navoláváním kontaktů,“ píše Raiffeisenbank v novém příspěvku na sociální síti Twitter.

Operátory České spořitelny nyní čeká proškolení a od příštího týdne začnou pracovat. „V tuto chvíli tvoří tým 5 seniorních operátorů, kteří v nejbližších dnech začnou pomáhat hygienikům v trasování nakažených. Tito operátoři budou plně vyčleněni pro podporu hygieniků a budou uvolněni ze svých běžných pracovních činností pro Spořitelnu,“ uvedl Michal Němec, vedoucí Krizového koronavirového týmu České spořitelny.

Domů
Sdílet
Diskuse