Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2020 12:05
Čas čtení 1:00
Tereza Šnajdrová

Ghostemane to spočítá Mickey Mousovi. Nové album vyjde ještě letos

HUDBA
Uložit Uložené

Americký raper Ghostemane postupně uvolňuje nové songy z chystaného alba, které by mělo vyjít již tento rok. Ve videu Lazaretto to odnese Mickey Mouse.

Americký rapper a producent Ghostemane se proslavil jedinečným kombinováním rapu a metalu. V minulosti působil jako člen skupiny Schemaposse, díky níž se dostal například ke spolupráci s Lil Peepem a dalším zajímavým jménům napříč hudebním průmyslem. Nyní vydal nový singl Lazaretto, ve kterém rapuje jako o život a podává si děsivého Mickey Mouse.

Již před pár týdny Ghostemane oznámil pomocí skladby AI vydání nového alba ANTI-ICON, které by, i přes nepříznivé podmínky vládnoucí ve světe v souvislosti s koronavirem, mělo vyjít ještě tento rok. Podle prvních dvou uveřejněných songů je jasné, že Ghostemane nepolevuje a svoji temnou duši skvěle promítl i do novinky Lazaretto.

Domů
Sdílet
Diskuse