Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2020 10:44
Čas čtení 1:07
Daniel Kopejska

Muž dva roky vydíral Tesco. Do dětské výživy schovával kusy kovu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pětačtyřicetiletý farmář strkal kousky kovu do sklenic s dětskou výživou a požadoval 1,4 milionu liber v Bitcoinech.

Skotské prodejny Tesco čelily britskému farmáři, který je od května 2018 do února 2020 vydíral a požadoval peníze. Pětačtyřicetiletý Nigel Wright je sám otec dvou dětí, to mu však nebránilo ohrožovat další rodiče a jejich děti. Do dětské stravy schovával kovové úlomky a následně vše pečlivě vrátil do regálů. Kromě toho posílal také výhružné dopisy, ve kterých požadoval peníze, informuje BBC.

Doporučeno
Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí Když jí bylo 12, unesl ji. Do jejích 16 let se s ní dvěstěkrát pokoušel o sex. Z neuvěřitelného případu Jan Broberg mrazí 10. září 2020 10:23

„Představte si, jak se dítěti roz­řízne pusa a krev teče ven. Nebo jak se jim rozřízne vnitřek břicha a krvácí. Jestli je chcete zachránit, tak zaplaťte,“ napsal Wright v jedné z výhružných zpráv. Požadoval 1,4 milionů liber v Bitcoinu.

Domů
Sdílet
Diskuse