Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2020 20:17
Čas čtení 2:20
Adam Smeták

Zeman v televizním projevu vyzval k ignoraci antirouškařů a citoval Talmud

NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Prezident Zeman se tentokrát v televizním projevu obrátil k lidem s jasným vzkazem. Noste roušky.

Prezident Miloš Zeman se v pátek pět minut po osmé večer obrátil k národu v televizním projevu, který odvysílaly televize CNN Prima News, Prima, Nova, ČT1 a ČT24. V mimořádném projevu vyzval občany k nošení roušek a k ignoraci neodborných názorů či lidí, kteří odmítají nosit ochranu úst a nosu

Prohlásil, že se momentálně nacházíme v těžké chvíli a vyjádřil úctu a obdiv ke zdravotníkům, kteří bojují za naše životy. Uvedl, že má důvěru v ministra zdravotnictví Romana Prymulu, který dle něj stál za úspěšným zvládnutím první vlny pandemie v Česku a dodal, že plně podporuje všechna vládní opatření.

Doporučeno
V Česku bude do 3 týdnů kolaps nemocnic, lidé budou umírat na chodbách, 15 000 obětí do konce roku. Petr Ludwig má novou prognózu V Česku bude do 3 týdnů kolaps nemocnic, lidé budou umírat na chodbách, 15 000 obětí do konce roku. Petr Ludwig má novou prognózu 15. října 2020 10:14

„Milí přátelé, až usedne prach na bojišti, až tato epidemie odejde, jako až dosud odešly všechny epidemie, budeme sčítat zisky a ztráty. Dělejme vše pro to, abychom touto zkouškou vyšli se ctí, nikoli zbabělostí, nikoli pohodlností, ale odpovědností vůči sobě, i vůči druhým,“ zakončil svůj projev.


Domů
Sdílet
Diskuse