Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. října 2020 18:52
Čas čtení 1:25
Dominik Vetrák

Film Uncharted se po 12letých přípravách konečně natočil. Tom Holland je Nathan Drake a Mark Wahlberg zase Sully

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Záporáka ztvární Antonio Banderas.

Oficiální twitterový účet filmu Uncharted oznámil, že natáčení snímku je dokončeno, a tak pokračují v postprodukci. Pro fanoušky her je to výborná zpráva. O zpracování slavné videohry se totiž mluví už 12 let. Sony se pokoušela o natáčení nesčetně mnohokrát, a tak jsme rádi, že se jim to konečně podařilo. 

Doporučeno
Demon's Souls je nejkrásnější hrou na PlayStation 5. Budeš v ní bojovat s draky, obry a obrovskými pavouky Demon's Souls je nejkrásnější hrou na PlayStation 5. Budeš v ní bojovat s draky, obry a obrovskými pavouky 31. října 2020 10:45

Tvůrci řekli, že se od her odkloní a pokusí se vyprávět příběhy, které videohry neobsahovaly. Nathana poznáme jako mladého muže v podání Toma Hollanda, zatímco jeho mentora Sullyho si zahraje Mark Wahlberg.

Zajímavostí je, že snímek plánují už tak dlouho, že na úplném začátku měl Mark Wahlberg ztvárnit ještě mladého Nathana Drakea. Nakonec si zahraje o 20 let starší postavu. Záporáka ztvární Antonio Banderas. Jisté role získaly i krásky Sophia Ali a Tati Gabrielle

Natáčení navštívil i Nolan North, herec, který Nathana oživil ve hrách

Ve videoherní sérii objevuje Nathan Drake s přáteli bájné poklady a zaniklé civilizace. Jde o mix Tomb Raidera, Indiana Jonese a dalších dobrodružných snímků se sympatickými postavami, skvělou a megalomanskou akcí, bájnými fantasy prvky a charismatickým hlavním hrdinou. Nathan Drake je hrdina, který ti rychle přiroste k srdci.

Filmový Uncharted je prokletý projekt, který ztratil už 6 režisérů. Byly jimi:David O. Russell (Silver Linings Playbook, The Fighter), Neil Burger (The Illusionist, Limitless), Seth Gordon (Horrible Bosses, Baywatch), Shawn Levy (Real Steel, Stranger Things), Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) a naposledy pozici režiséra opustil Travis Knight (šéf studia Laika a režisér Bumblebeeho).

Sedmým režisérem v pořadí je Ruben Fleischer, který už pro Sony natočil oba díly Zombielandu či Venoma. Uncharted se má do kin dostat v průběhu příštího roku, je však pravděpodobné, že ho odloží.

PS: Tom Holland se hned po dokončení natáčení Uncharted přesouvá na natáčení Spider-Mana 3.

Tom Holland, Uncharted
Zdroj: Sony
Domů
Sdílet
Diskuse