Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2020 21:30
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Oživí Chadwicka Bosemana v Black Pantherovi 2 pomocí digitálních, počítačových triků?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Black Panther 2 pravděpodobně vznikne. Otázkou je jen kdy a jak.

Od smrti Chadwicka Bosemana uplynuly už téměř 3 měsíce. Pomalu se tedy šéfové z Marvelu začnou vyjadřovat i k tomu, jak se poperou se situací kolem Black Panthera. Chadwick hrál v marvelovkách významnou roli a brzy se měl pustit do natáčení druhého dílu ze sólové série. Jednička vydělala jen v kinech více než 1,3 miliardy dolarů, takže bylo každému jasné, že dvojka prostě musí vzniknout.

Jak to však bude teď, když je Chadwick po smrti a hlavní tvář Black Panthera není pro Marvel k dispozici? Viceprezidentka Marvel Studios Victoria Alonso poskytla rozhovor pro argentinský Clarin (rozhovor přeložil server The Wrap).

Doporučeno
Ca$hanova Bulhar je stále klasický rapující Pražák s tvrdou flow, a proto jej ceníš. THUG LOVE SOFIA to nezmění (Recenze) Ca$hanova Bulhar je stále klasický rapující Pražák s tvrdou flow, a proto jej ceníš. THUG LOVE SOFIA to nezmění (Recenze) 17. listopadu 2020 16:55

V něm potvrdila, že nehrozí, aby použili digitálního dvojníka. Něco takového udělali tvůrci Furious 7, kde za zesnulého Paula Walkera zaskakovali jeho bratři, které pak v počítači upravili, aby se podobali na Paula.

„Ne, je jen jeden Chadwick a ten už není mezi námi.“ Podle Alonso stále přemýšlejí, jak nejlépe uctít Bosemanovu památku a zároveň pokračovat v příběhu Black Panthera. Nemusíme se tedy obávat, že by Black Panther vypadal na plátně jako divná digitální kreatura. Black Panther 2 má do kin zavítat 6. května 2022, pravděpodobně se však datum premiéry odsune.

Domů
Sdílet
Diskuse