Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2020 19:00
Čas čtení 0:51
Vojtěch Vanda

Konex má na sobě pouze FRESH GEAR, když dává pull up na stage, což potvrzují i kluci z MOST WANTED

HUDBA ČESKO RAP SLOVENSKO
Uložit Uložené

Za číslem osm se na kanále projektu Jana Stracha skrývá slovenský talentovaný umělec.

Hvězdná party, oblečení ve stylu a domov v hotelu. To je život, který si Konex vybral. Známý producent a talentovaný raper se dal dohromady s kolektivem MOST WANTED, aby vznikl vizuál k tracku FRESH GEAR. V pořadí už osmý umělec, který se na kanálu projektu Jana Stracha vystřídal, určitě nezůstává ve stínu svých předchůdců.

Doporučeno
Nejprve drogy a vášnivý sex, výčitky a zlomená srdce až později. Calin vylil své Svědomí na papír (Recenze) Nejprve drogy a vášnivý sex, výčitky a zlomená srdce až později. Calin vylil své Svědomí na papír (Recenze) 25. listopadu 2020 16:08

Klip se od těch předchozích, které jsi mohl na kanále MOST WANTED vidět, liší. Je totiž z 50 % animovaný. Hlavní roli v něm hraje bývalý člen Milion+, popradský rodák Konex, který je zároveň prvním Slovákem, jenž jde s kůží na trh pod účtem s rozzuřeným dynamitem. Jeho výstup je provázán s grafikou, jejímž autorem je klasicky Gnosis, v animaci ji přetvořil Štěpán Šimek.

Komentář ke klipu a dokonce i nějaké plány projektu do budoucna poodhalil ten nejpovolanější – Jan Strach. „S Konexem se známe již několik let z labelu Milion+, kde jsem tehdy aktivně vyráběl většinu videoklipů. Věděl jsem od začátku, že bude jedním z budoucích hostů,“ uvedl pro REFRESHER.

Trapézáci
Trapézáci Zdroj: Lukáš Matoušek (@matythecreator)

„Další dva Most Wanted vyjdou ještě do Vánoc a budou to zástupci české i slovenské scény,“ dodal, na co se můžeš ještě těšit.

Doporučeno
JAY je rider ze sídliště, který se postavil partě. Klip od Paulieho Garanda a DJ Wiche tě chytne za srdce JAY je rider ze sídliště, který se postavil partě. Klip od Paulieho Garanda a DJ Wiche tě chytne za srdce 24. listopadu 2020 18:36

Jestli tě tento kombinovaný klip baví, a zajímá tě, jak vznikl, koukni na projektový Patreon, kde se podle Stracha brzo objeví Behind the scenes snímky z natáčení. Uvidíš filmovým mágům přímo pod ruce.

Domů
Sdílet
Diskuse