Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. ledna 2021 10:54
Čas čtení 1:52
Vojtěch Vanda

Babiš si po útoku na Kongres změnil profilovku. Trumpovskou čepici Silné Česko nahradil respirátorem

NEWS ANDREJ BABIŠ ČESKO
Uložit Uložené

Na akci Trumpových přívrženců reagoval český premiér prostřednictvím sociálních sítí s profilovou fotkou, na níž měl čepici ve stylu, který užil právě americký prezident.

Nepokoje v hlavním městě Spojených států, které se udály ve čtvrtek večer našeho času, nejspíše donutily českého premiéra Andreje Babiše ke změně profilové fotky na sociálních sítích. Místo červené čepice s nápisem SILNÉ ČESKO má nyní premiér pouze respirátor s českou vlajkou. Na změnu upozornil novinář Ian Willoughby.

Doporučeno
Během demonstrací ve Washingtonu zemřeli 4 lidé. Facebook, Instagram a Twitter zablokovaly Trumpa, šířil lži Během demonstrací ve Washingtonu zemřeli 4 lidé. Facebook, Instagram a Twitter zablokovaly Trumpa, šířil lži 7. ledna 2021 7:45

Irský novinář, jenž pracuje pro mezinárodní sekci Českého rozhlasu Radio Prague International, sdílel na Twitteru nový profilový obrázek Andreje Babiše. „Jeho předešlý obrázek s čepicí ve stylu Trumpova hesla Make America Great Again byl dnes ráno hojně komentován,“ dodal Willoughby. 

Domů
Sdílet
Diskuse