Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2021 17:32
Čas čtení 1:00
Tereza Šnajdrová

Zeman: Holokaust je největší zločin lidských dějin. Když zradíme Izrael, zradíme sami sebe

NEWS MILOŠ ZEMAN
Uložit Uložené

Pražský hrad zveřejnil projev Miloše Zemana k Mezinárodnímu dni holocaustu.

Dnešek je Mezinárodním dnem památky obětí holocaustu, který byl vyhlášen již roku 2005 Valným shromážděním OSN. Tento den nám má připomínat utrpení přibližně šesti milionů Židů, 220 tisíc Romů, 15 tisíc homosexuálů a mnoho dalších nevinných obětí během druhé světové války. K uctění památky byl na webu Pražského hradu zveřejněn projev prezidenta Miloše Zemana, který se opět obul do Evropské unie.

Doporučeno
Čína se nebude účastnit tendru na výstavbu nového bloku Dukovan Čína se nebude účastnit tendru na výstavbu nového bloku Dukovan 27. ledna 2021 15:58

Holokaust, neboli Šoa, je největším zločinem lidských dějin. Normální lidé holokaust odsoudili a ptají se, jak je možné, že německý národ mohl něco takového spáchat, a nejen tento národ. Ale odsouzení nestačí. Musíme pátrat po zdrojích a faktorech holokaustu a myslím, že hlavním faktorem je prostá závist vůči úspěšnějšímu národu nebo rase,“ začíná jeho projev. 

A proto tato závist stále přetrvává. Je přítomná v komplexu méněcennosti vůči židovskému národu, vůči Izraeli. Je přítomná ve zbabělosti, které se také někdy říká appeasement. Vidíme ji v Evropské unii, která je striktně pro Palestinu, která je pro-teroristická, a vidíme ji v Íránu, který hovoří o vyhlazení Izraele z mapy,rýpl si prezident do Evropské unie.

Domů
Sdílet
Diskuse