Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2021 12:34
Čas čtení 0:40
Tereza Šnajdrová

ČHMÚ: V těchto krajích platí vysoký stupeň nebezpečí v souvislosti se sněhem a ledovkou

NEWS ČHMÚ PŘEDPOVĚĎ POČASÍ
Uložit Uložené

Pokud nemusíš, tak s autem v těchto krajích nevyjížděj.

Ačkoliv sněhové kalamity v mnoha krajích ustávají, větším problémem je nyní ledovka, která bude podle Českého hydrometeorologického ústavu komplikovat dopravu v mnoha krajích České republiky. Pokud se tedy nacházíš v Ústeckém, Libereckém, Středočeském, Královéhradeckém, Pardubickém, Jihomoravském a Zlínském kraji nebo na Vysočině, tak dbej zvýšené opatrnosti nejen za volantem, ale také na chodnících.

Doporučeno
Pět tipů jak pomoci lidem bez domova: Zaplať stovku a zajisti jim nocleh Pět tipů jak pomoci lidem bez domova: Zaplať stovku a zajisti jim nocleh 16. února 2021 11:10

Přes den plusové teploty, v noci až mínus 3 stupně Celsia. Takto nyní bude vypadat počasí, kvůli kterému přes den dojde k tání sněhové nadílky, která v uplynulých dnech napadla na většině území republiky a večer budou mokré cesty a silnice namrzat.

Domů
Sdílet
Diskuse