Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. března 2021 9:19
Čas čtení 0:33
Adam Smeták

Odměny pro zdravotníky či odklad daňových přiznání. Toto dnes projedná vláda

Odměny pro zdravotníky či odklad daňových přiznání. Toto dnes projedná vláda
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Vláda na svém pondělním jednání zhodnotí první týden tvrdých opatření, projedná odměny zdravotníkům a prodloužení lhůty pro podání daňového přiznání.

Máme za sebou první týden od zavedení zatím nejtvrdších opatření proti pandemii koronaviru. V pondělí jej zhodnotí vláda na svém pravidelném jednání. Zároveň se bude věnovat vyplácení odměn pro zdravotníky, prodloužení termínu odevzdání daňových přiznání či prodloužení prominutí DPH na respirátory.

Ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) vládě navrhne výši odměn pro zdravotníky za jejich mimořádné nasazení během pandemie koronaviru. Zdravotnický i nezdravotnický personál nemocnic loni dostal za jarní měsíce navíc 75 tisíc korun v hrubém. 

Doporučeno
Na Novém Zélandu žijeme, jako by pandemie neexistovala, říká Kristýna. Plat třikrát vyšší než doma si užívá (Rozhovor) Na Novém Zélandu žijeme, jako by pandemie neexistovala, říká Kristýna. Plat třikrát vyšší než doma si užívá (Rozhovor) 20. února 2021 10:48
Domů
Sdílet
Diskuse