Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2021 15:46
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

Lady Gaga a Adam Driver odhalují první záběr z filmu House of Gucci od Ridleyho Scotta

Lady Gaga a Adam Driver odhalují první záběr z filmu House of Gucci od Ridleyho Scotta
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bohatý herecký ansámbl, skvělý režisér a zajímavé téma. To je House of Gucci.

Lady Gaga na svém Instagramu zveřejnila první snímek z příprav filmu House of Gucci od režiséra Ridleyho Scotta. Snímek od minulého měsíce natáčejí v Římě. Hlavní postavou bude Patrizia Reggani (Gaga), exmanželka Gucciho (Adam Driver), kterou usvědčili z naplánování jeho vraždy poté, co odhalila manželovu nevěru. Gucci jí řekl, že jede na pracovní výlet, ale už se k ní nikdy nevrátil.


Patrizia si následně najala vraha, který ho zabil. Stalo se tak 3 roky poté, co jí diagnostikovali mozkový nádor. V případě, že o této medializované události nic nevíš, víc ti neprozradíme. Nakonec se vše dozvíš v připravovaném filmu.

Doporučeno
Recenze: Pacific Rim: Black Recenze: Pacific Rim: Black 9. března 2021 20:51

Lady Gaga se naposledy herecky představila v dramatu A Star is Born od režiséra Bradleyho Coopera. Snímek House of Gucci zastřeší hollywoodské studio MGM, které aktuálně s Ridleym Scottem pracuje na historickém snímku The Last Duel. Zajímavé je, že pokud se filmy nebudou odkládat, tak v říjnu uvidíme Ridleyho The Last Duel a jen o měsíc později i House of Gucci.

Scénář napsal Roberto Bentivenga podle knihy The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed z roku 2001 od Sary Gay Forden. Kromě Gagy a Drivera si ve filmu mají zahrát Al Pacino jako Aldo Gucci, Jared Leto jako Paolo Gucci, Jeremy Irons jako Rodolfo Gucci (roli měl původně ztvárnit Robert De Niro) či Camille Cottin jako Paola Franchi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Domů
Sdílet
Diskuse