Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2021 10:37
Čas čtení 0:43
Adam Smeták

Žena v USA začala střílet do výdejního okénka Burger Kingu. Vadilo jí, jak dlouho musí čekat na svou objednávku

Žena v USA začala střílet do výdejního okénka Burger Kingu. Vadilo jí, jak dlouho musí čekat na svou objednávku
Zdroj: Memphis Police Department
NEWS
Uložit Uložené

Zatím neznámá pachatelka z USA začala střílet do výdejního okénka fast-foodové restaurace, protože jí naštvala čekací doba. Policie po ní pátrá.

Minulý týden došlo ke střelbě v místní pobočce fast-foodového řetězce Burger King v Memphisu v USA. Memphiská policie uvedla, že útočníkem byla žena, kterou naštvalo, jak dlouho musela v drive-thru čekat na svoji objednávku. Naštěstí se jí nepodařilo žádného zaměstnance trefit. Všichni utekli zadním východem. Tamní policie nyní po ženě pátrá, informují Fox News.

Drama v drive-thru Burger Kingu na Winchester Road způsobila dlouhá čekací doba. Podle informací policie se v jeden moment otevřely dveře jednoho z aut čekajících na objednávku. Vystoupila z něj zatím neznámá žena, došla k výdejnímu okénku a začala s dohadovat se zaměstnancem dast-foodového řetězce.

Doporučeno
Vražda v Kuníně: Syn měl zabít mačetou vlastní matku Vražda v Kuníně: Syn měl zabít mačetou vlastní matku 5. dubna 2021 9:18
Burger King
Zdroj: Memphis Police Department
Domů
Sdílet
Diskuse