Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2021 12:27
Čas čtení 2:01
Vojtěch Vanda

Balzerová vzkazuje Zemanovi: Nekažte svou zlobou ovzduší. Už tak se nám špatně dýchá

Balzerová vzkazuje Zemanovi: Nekažte svou zlobou ovzduší. Už tak se nám špatně dýchá
Zdroj: FOTO TASR – Dano Veselský
NEWS ČESKO JIŘÍ OVČÁČEK MILOŠ ZEMAN PRAŽSKÝ HRAD
Uložit Uložené

Eliška Balzerová poslala v reakci na Zemanovovo označení herců, kteří se zúčastnili předávání Českých lvů, jako „snobskou sebranku“, otevřený dopis. A dočkala se i odpovědi od mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka.

Nedávná reakce prezidenta Miloše Zemana na herce, kteří se zúčastnili předávání Českých lvů v Rudolfinu, nezůstala bez odezvy. Herečka Eliška Balzerová, která je známá hlavně svou rolí v seriálu Nemocnice na kraji města, se vůči prezidentově označení „snobská smetánka“ vymezila. Zemanovi vzkázala, že nemá kazit svými hrubými komentáři ovzduší. Na svůj dopis dostala i odpověď.

Doporučeno
Miloši, dej si studenej hadr na hlavu a stáhni se do soukromí, vzkázal Daniel Hůlka v dopise Zemanovi. Vrátí mu státní vyznamenání Miloši, dej si studenej hadr na hlavu a stáhni se do soukromí, vzkázal Daniel Hůlka v dopise Zemanovi. Vrátí mu státní vyznamenání 13. října 2020 10:13

Celé znění hereččina dopisu zveřejnily Seznam Zprávy. Nejprve uvedla, že fotka s kouřícími herci, která obletěla internet, byla pořízena v místě vyhrazeném pro kouření, a že se s rouškou na ústech kouřit nedá, což jako silný kuřák musí vědět.

„Prý vás pobouřila a k nevybíravému výroku přiměla fotografie kouřících kolegyň a kolegů bez roušek. Tak pro pořádek: bylo to místo mimo budovu k tomuto účelu určené. A ruku na srdce – kolikrát jste vy kouřil na místech zcela nevhodných a dával jste si přinášet ‚popelníček‘, kdykoli a kdekoli se vám zlíbilo, i k nelibosti ostatních,“ začala Balzerová.

Domů
Sdílet
Diskuse