Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2021 18:36
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

VIDEO: Opilý Slovák vběhl rovnou pod auto. Řidič neměl šanci zastavit

VIDEO: Opilý Slovák vběhl rovnou pod auto. Řidič neměl šanci zastavit
Zdroj: Policie SR
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Do cesty vběhl prakticky na poslední chvíli.

19letý mladík si podle kamerového záznamu zveřejněného policií v úterý v noci povídal na ulici v Banské Bystrici se dvěma lidmi. Krátce nato se otočil a odkráčel směrem k přechodu pro chodce, ke kterému se blížilo auto.

Doporučeno
Vlastní matku nejprve znásilnil, poté brutálně zardousil a tělo ukryl ve sklepě. Toto je děsivý příběh Vladimíra Herbrycha Vlastní matku nejprve znásilnil, poté brutálně zardousil a tělo ukryl ve sklepě. Toto je děsivý příběh Vladimíra Herbrycha 31. března 2021 8:05

Pod vlivem alkoholu se zřejmě mylně domníval, že stihne proběhnout na druhou stranu. Při svém pokusu však skočil přímo pod vozidlo, následkem čehož ho náraz vymrštil o několik metrů dál. Mladý Slovák naštěstí hrozivě působící nehodu přežil.

„Na místě byl záchranáři ošetřen a převezen do nemocnice. U řidiče alkohol zjištěn nebyl, u chodce byl na zjištění alkoholu nařízen odběr krve. Výsledek rozboru potvrdil, že mladík měl v krvi 2,71 promile alkoholu!“

Nehoda je podle policie aktuálně vyšetřována. Z videozáznamu a výsledků rozboru krve je však poměrně jasné, kdo byl na vině. Podle policie měl mladý muž štěstí, že skončil pouze s několika zraněními.

„Při přecházení přes silnici je třeba vždy zvážit, zda je to bezpečné vzhledem k situaci v silničním provozu. Když vkročíte na přechod pro chodce v poslední chvíli, může nastat situace, že řidič nedokáže včas zareagovat a riskujete tím případné zranění,“ upozornili.

Domů
Sdílet
Diskuse