Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2021 10:04
Čas čtení 0:54
Adam Smeták

David Horváth jako jediný přežil pád helikoptéry Petra Kellnera. Už je při vědomí a zotavuje se

David Horváth jako jediný přežil pád helikoptéry Petra Kellnera. Už je při vědomí a zotavuje se
Zdroj: Alaska Department Of Public Safety
NEWS
Uložit Uložené

Vyšetřovatelé čekají, až jej budou moci vyzpovídat. Je klíčovým svědkem událostí tragické nehody, při níž zemřel nejbohatší Čech.

Zdravotní stav Davida Horvátha, jediného přeživšího ze sobotní tragické nehody, při níž zemřel Petr Kellner, se zlepšuje. Podle tamního deníku Anchorage Daily News vyšetřovatelé doufají, že jej budou moci vyslechnout. Jeho svědectví bude klíčové pro další průběh vyšetřování příčin tragické nehody vrtulníku, při níž skonal nejbohatší Čech a další čtyři osoby. 

David Horváth je bývalý profesionální snowboardista a člověk, který Petra Kellnera v posledních letech často fotografoval. Podle serveru Anchorage Daily News je osmačtyřicetiletý Čech při vědomí a zotavuje se

Doporučeno
Komu připadne jmění Petra Kellnera? Komu připadne jmění Petra Kellnera? 30. března 2021 14:42
Petr Kellner
Zdroj: Alaska Department Of Public Safety

Federální vyšetřovatelé dopravních nehod v USA o rozhovor s pacientem žádali již ve čtvrtek, ale zatím jim nebylo vyhověno. Clint Johnson z amerického Národního úřadu pro bezpečnost v dopravě (NTSB) uvedl, že výslech jediného přeživšího havárie je pro nynější fázi vyšetřování „životně důležitý“.

Domů
Sdílet
Diskuse