Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2021 20:47
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

Space Jam 2 má venku první trailer. LeBron James se dostává do animovaného světa plného legendárních postav

Space Jam 2 má venku první trailer. LeBron James se dostává do animovaného světa plného legendárních postav
Zdroj: Warner Bros./HBO Max
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

LeBron James nahradil Michaela Jordana a vypadá to docela fajn.

Warner Bros. uvolnilo netradičně během víkendu trailer ke svému dalšímu očekávanému filmu. Tak jako všechny ostatní letos od Warneru, i Space Jam: The New Legacy – nebo pokud chceš, jednoduše Space Jam 2 – uvidíme současně v kinech a na HBO Max. Snímek se dočká simultánní premiéry ve stejný den, a to 16. července.
 
Debutový trailer odhaluje, jakým způsobem se LeBron James dostane do světa Looney Tunes a co všechno ho tam čeká. Těšit se můžeme nejen na atraktivní basketbalový zápas a tradiční humor Looney Tunes, ale i na povedenou animaci a desítky legendárních postav ze světů Warner Bros. a HBO. I proto můžeš v záběrech níže vidět King Konga, Flinstoneovi či draka z Game of Thrones.

Doporučeno
Tak nahlas jsme se ještě nesmáli. Upírská komedie What We Do in the Shadows má úžasné postavy, které si okamžitě zamiluješ Tak nahlas jsme se ještě nesmáli. Upírská komedie What We Do in the Shadows má úžasné postavy, které si okamžitě zamiluješ 2. dubna 2021 16:41


Originální Space Jam z roku 1996 mixoval animované scény s těmi reálnými. Animované postavičky z Looney Tunes (Bugs Bunny a spol.) musely v basketbalovém zápase porazit své protivníky. Jelikož byly ve výrazné nevýhodě, ze skutečného světa si zavolaly na pomoc Michaela Jordana.

Domů
Sdílet
Diskuse