Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2021 19:43
Čas čtení 1:00
Ondřej Jarůšek

Nejkrvavější sport na světě, vládní skandál v Británii a návrat legendárních tenisek (Freshnews)

Nejkrvavější sport na světě, vládní skandál v Británii a návrat legendárních tenisek (Freshnews)
Zdroj: se souhlasem Epic Drama
REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nový díl Freshnews je tady.

Pokud nás sleduješ pravidelně, tak jistě dobře víš, že každou středu vychází nový díl našich Freshnews, kde shrnujeme nejzajímavější události z posledních dní. Ani dnes tomu samozřejmě není jinak, tak se pohodlně usaď a vychutnej si novou epizodu. Tou tě provede naše moderátorka Petra, která má přichystáno hned několik zpráv.

Jednou z nich je další případ policejní brutality, ke kterému došlo ve Spojených státech amerických. Příslušnice tamní policie chtěla při zásahu proti 20letému Afroameričanovi údajně použít paralyzér, ale místo toho na něj omylem vystřelila zbraní. Postřelený muž následně zemřel a jeho smrt vyvolala protesty, policistka byla postavena mimo službu.

Doporučeno
Nejbrutálnější sport na světě: Barmský box je jen pro silné povahy Nejbrutálnější sport na světě: Barmský box je jen pro silné povahy 11. dubna 2021 9:35

Povíme si však také o posledním rozloučení s Petrem Kellnerem, který společně s dalšími čtyři lidmi před několika týdny tragicky zahynul na Aljašce při pádu helikoptéry. Pohřeb proběhl v kruhu rodiny v zahradě vily v pražských Dejvicích. Kellnerův obdivuhodný životní příběh jsme popsali v tomto článku.

V nových Freshnews se dále věnujeme také módě, a to konkrétně populárním teniskám Stan Smith, které jsou znovu v kurzu. A pokud máš rád bojové sporty, tak tě zřejmě potěší náš nedávný článek o lethwei neboli barmském boxu, který je považován za vůbec nejbrutálnější sport na světě. Víc už se ale dozvíš v samotném videu. Přejeme příjemnou podívanou!

Doporučeno
BDSM: Proč milujeme výprask a co je otrocká smlouva? BDSM: Proč milujeme výprask a co je otrocká smlouva? 14. dubna 2021 8:35
Domů
Sdílet
Diskuse