Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2021 20:10
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

Povely, obojek, klystýr: Poslechni si tyto šílené BDSM příběhy

Povely, obojek, klystýr: Poslechni si tyto šílené BDSM příběhy
Zdroj: Wikimedia/Grendelkhan/volně k užití
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Bonusová epizoda podcastu Love is on the air je tady.

Odebírej nás na Spotify

Svazování, plácání nebo nadávky. To je jen krátký výčet praktik, které patří do BDSM. Právě těmto trochu ostřejším radovánkám jsme se detailně věnovali v posledním díle našeho pravidelného podcastu Love is on the air, kde jsme si vysvětlili, co to vlastně BDSM je, jaká jsou u něj pravidla a řekli jsme si i to, co je to otrocká smlouva.

V úterý se o vlastní poznatky na toto téma podělila naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach, no a jelikož je dnes čtvrtek, tak slovo již tradičně předáváme našim posluchačům a posluchačkám. Ti nám totiž zaslali vlastní příběhy, kterým je věnována dnešní bonusová epizoda.

Doporučeno
Kondomy: Jaké jsou nejčastější mýty a jak bys prezervativ určitě neměl používat? Kondomy: Jaké jsou nejčastější mýty a jak bys prezervativ určitě neměl používat? 23. března 2021 18:39

Předem však varujeme, že některé příběhy si na veřejnosti raději nepouštěj. Jedna z posluchaček nám totiž opravdu otevřeně popsala svou zkušenost s BDSM, kdy od dominantního partnera dostala klystýr, musela poslouchat jeho příkazy a klečet na kolenou. Daleko explicitnější popis celé situace si už ale raději poslechni sám v podcastu.

A pokud ti náhodou unikla naše úterní epizoda, napravit to můžeš zde. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse