Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. dubna 2021 19:01
Čas čtení 1:18
Ondřej Jarůšek

Nehoda Úvaly: Sanitka se srazila s autem, pět zraněných. U Příbrami vůz vyletěl ze silnice a k nehodě došlo i u Rakovníka

Nehoda Úvaly: Sanitka se srazila s autem, pět zraněných. U Příbrami vůz vyletěl ze silnice a k nehodě došlo i u Rakovníka
Zdroj: HZS Středočeského kraje
NEWS
Uložit Uložené

V sobotu na silnicích došlo k několika nehodám.

Během soboty došlo k hned několika dopravním nehodám. Jedna z nich se odehrála v Úvalech, kde se podle serveru iDNES srazila blikající sanitka s osobním automobilem. Záchranáři na místě ošetřovali pět lidí, zranění utrpěl i pacient v sanitce.

Nejvážněji byl z pětice zraněn spolujezdec z osobního auta. Ten při nehodě utrpěl středně těžké poranění a musel být převezen do nemocnice. Pacient ze záchranářského vozu utrpěl jen lehké poranění a po ošetření pokračoval do Ikemu, kam původně mířil.

„Auta havarovala v Úvalech ve Škvorecké ulici na křížení s ulicí Na Přeložce. Ve směru od Kolína jela sanita se zapnutou světelnou a zvukovou signalizací na červenou. Srazila se s osobním autem, kterému svítila zelená a odmrštila ho na další vozidlo,“ uvedla pro iDNES policejní mluvčí Markéta Johnová.

Co přesně nehodu zavinilo, se bude zjišťovat, už se však vyloučila možnost požití alkoholu u řidičů. 

Doporučeno
VIDEO: Muž se na D5 řítil v protisměru, po čelním nárazu do dodávky na místě zemřel VIDEO: Muž se na D5 řítil v protisměru, po čelním nárazu do dodávky na místě zemřel 16. dubna 2021 7:42

Plné ruce práce však měli také hasiči ze stanice Příbram a dobrovolní ze Zalužan. Jak totiž na Twitteru informuje HZS Středočeského kraje, na Příbramsku vyletěl osobní automobil ze silnice. Hasiči na místě provedli předlékařské ošetření zraněné ženy a protipožární opatření.

Kromě toho vyjížděli středočeští hasiči k nehodě u obce Petrovice nedaleko Rakovníka. Zde totiž osobní auto vyjelo ze silnice, skončilo v příkopu a převrátilo se na střechu. Automobil řídila žena, která naštěstí z nehody vyvázla bez vážných poranění a nepotřebovala hospitalizaci.

Domů
Sdílet
Diskuse