Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. dubna 2021 8:12
Čas čtení 0:56
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Youtuber Jake Paul v 1. kole ukončil bývalého bojovníka UFC. Boj netrval ani 2 minuty

VIDEO: Youtuber Jake Paul v 1. kole ukončil bývalého bojovníka UFC. Boj netrval ani 2 minuty
Zdroj: Al Bello/Getty Images
SPORT UFC
Uložit Uložené

Ben Askren prohrál v boxerském zápase s youtuberem Jakem Paulem.

Boxerský zápas mezi youtuberem Jakem Paulem a bývalý bojovníkem UFC Benem Askrenem skončil takřka dřív, než začal. Hned v prvním kole totiž internetový bavič Paul trefil Askrena tvrdou kombinací, po které se někdejší šampion velkých organizací Bellator či ONE FC poroučel k zemi. Na časomíře neuběhly ani dvě minuty. A přestože se Askren ještě dokázal postavit na nohy, nebyl schopen pokračovat a rozhodčí boj zastavil.

Doporučeno
Největší událost českého MMA: Jedeme zvítězit, říká Procházkův trenér Martin Karaivanov (Rozhovor) Největší událost českého MMA: Jedeme zvítězit, říká Procházkův trenér Martin Karaivanov (Rozhovor) 17. dubna 2021 17:30

Pro Jakea Paula se jedná už o třetí výhru v profesionálním boxu. Vyhrál i v obou předešlých zápasech a i tehdy soupeře ukončil hned v prvním kole. V prvním případě jeho soupeřem byl kolega youtuber Ali Eson Gib a v druhém zápase boxoval s Natem Robinsonem, bývalou hvězdou NBA. Ben Askren je však jeho nejcennějším skalpem, protože oproti předchozím soupeřům Paula byl profesionálním bojovníkem.

Nutno však podotknout, že doménou Bena Askrena byl vždy boj na zemi a v postoji měl, mírně řečeno, značné nedostatky. I to nakonec vedlo k jeho brzkému konci v UFC, kde ze tří zápasů dva prohrál. Z boje s Jorgem Masvidalem si dokonce odnesl drtivý knockout za pouhých 5 sekund.

jake paul
Zdroj: Getty Images/Al Bello

Jake Paul však dnes každopádně potvrdil svá sebejistá prohlášení, která zápasu s Askrenem předcházela, a zřejmě zbývá už jen čekat, kdy a proti komu se mezi šestnácti provazy postaví příště. 

Domů
Sdílet
Diskuse