Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2021 18:00
Čas čtení 1:01
Viktor Kniš

Záhadná smrt Slovenky Violy bylo neštěstí, které nikdo nezavinil. Prokurátor vysvětlil, jak mladá učitelka zemřela

Záhadná smrt Slovenky Violy bylo neštěstí, které nikdo nezavinil. Prokurátor vysvětlil, jak mladá učitelka zemřela
Zdroj: Policie SR
NEWS
Uložit Uložené

Smrt slovenské učitelky angličtiny Violy Macákové z roku 2019 byla uzavřena s tím, že ji nezpůsobila cizí osoba. Příčinou smrti je podle vyšetřovatele zástava srdce.

Slovenská policie 11. listopadu 2019 přijala sdělení o nálezu podchlazené ženy na Přístavní ulici v Bratislavě. Po příjezdu na místo policisté zjistili, že se tam nachází žena s četnými zraněními po celém těle. Oživit se ji nepodařilo.

Bezprostřední příčinou smrti učitelky angličtiny Violy Macáková bylo selhání činnosti srdce, které utrpěla při opakovaném působení tupého násilí. Nebyly dokumentovány žádné stopy po spoutání nebo svázání poškozené ani žádné zlomeniny kotníků.

Stíhání bylo definitivně zastaveno a usnesení vyšetřovatele Krajského ředitelství Policejního sboru v Bratislavě je právoplatné. Ani po roce a půl od začátku vyšetřování se totiž nepotvrdilo, že by mohla být při smrti ženy další osoba.

Doporučeno
Zvrat v možné příčině smrti Violy M. Lékařská zpráva odhaluje nová fakta Zvrat v možné příčině smrti Violy M. Lékařská zpráva odhaluje nová fakta 11. listopadu 2020 10:23
Domů
Sdílet
Diskuse