Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2021 19:14
Čas čtení 0:54
Tímea Krauszová

Hvězda muzikálů a disneyovek si v novém seriálu zahraje Pamelu Anderson. Vyprávět bude příběh uniklého domácího porna

Hvězda muzikálů a disneyovek si v novém seriálu zahraje Pamelu Anderson. Vyprávět bude příběh uniklého domácího porna
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hlavními postavami připravovaného seriálu jsou Pamela Anderson a Tommy Lee.

Známou herečku, modelku a symbol krásy Pamelu Anderson ztvární v novém seriálu herečka Lily James, kterou si pamatuješ z muzikálu Mamma Mia či z filmu Popelka z dílny studia Disney. Fotku z natáčení v plné kráse zveřejnila tento týden na Instagramu a fanouškům padla čelist. Lily James totiž nepoznali, vypadá jako věrná kopie Pamely Anderson.

Seriál o uniknutém domácím pornu

Připravovaný seriál Pam and Tommy vypráví příběh kultovní dvojice – herečky Pamely Anderson a hudebníka Tommyho Lee. Konkrétně se bude věnovat jejich společnému domácímu pornu, které ukradl a zveřejnil Rand Gauthier. Po boku Lily James zazářil Sebastian Stan jako Tommy Lee.

Lily James na sociální síti sdílela fotografii s ikonickými blond vlasy, kde je nalíčená a nastajlovaná do postavy Pamely Anderson. Oblečený má černý vyzývavý korzet, nechybí výrazný make-up a v příspěvku i známý citát: „Je skvělé být blondýnkou. Díky nízkým očekáváním je jednoduché lidi překvapit.“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lily James (@lilyjamesofficial)

Na Twitteru by lidé maskérce nejraději dopřáli Emmy za nejlepší make-up a mnozí nemohou uvěřit, že na fotce není Pamela. Podoba je neoddiskutovatelná i na další fotce, kde už pózuje se svým filmovým partnerem Stanem.

Seriál potvrdili v prosinci 2020 a na jeho přípravě nespolupracuje ani jedna z celebrit. Produkují ho Robert Siegel a D. V. DeVincentis a premiéru bude mít na streamovací platformě Hulu.

Domů
Sdílet
Diskuse