Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2021 8:57
Čas čtení 0:46
Ondřej Jarůšek

Proč je líbání intimnější než sex?

Proč je líbání intimnější než sex?
Zdroj: Unsplash/We-Vibe WOW Tech/k volnému užití
PODCASTY
Uložit Uložené

Máme pro tebe nový díl podcastu LOVE IS ON THE AIR.

Odebírej nás na Spotify

Vítej u nového dílu našeho pravidelného podcastu LOVE IS ON THE AIR. V něm se každý týden naše moderátorská dvojice zaměřuje na jiné téma z oblasti vztahů, v minulosti jsme se věnovali například BDSM, partnerské toxicitě nebo kamarádství s výhodami, a tentokrát se moderátoři doktorka Nikita docent Zach rozhodli věnovat líbání.

Proč mnozí považují právě líbání za ještě intimnější aktivitu než sex? Jaké jsou druhy líbání a jaký má líbání vliv na naše zdraví? A kde se vzal známý název francouzák? I těmto otázkám se v nové epizodě věnujeme. Kromě toho se ale i naši moderátoři podělili o to, jaký mají k líbání oni sami vztah.

Pokud se ti náš podcast LOVE IS ON THE AIR líbí, budeme moc rádi, pokud nás podpoříš na stránce www.podcastroku.cz.

Doporučeno
BDSM: Proč milujeme výprask a co je otrocká smlouva? BDSM: Proč milujeme výprask a co je otrocká smlouva? 14. dubna 2021 8:35

A jak už zřejmě tušíš, ve čtvrtek se můžeš těšit na bonusovou epizodu, ve které dáme prostor našim posluchačům a posluchačkám a jejich vlastním příběhům. Pokud máš tedy i ty nějakou zajímavou nebo vtipnou historku na dané téma, o kterou by ses rád podělil, napiš nám do vzkazů na Instagramu. Přejeme příjemný poslech! 

Domů
Sdílet
Diskuse