Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2021 14:54
Čas čtení 1:21
Vojtěch Vanda

VIDEO: Žena v Praze chtěla okrást 93letého seniora. Ten spadl na eskalátoru a ztratil vědomí, kolemjdoucí mu nepomohli

VIDEO: Žena v Praze chtěla okrást 93letého seniora. Ten spadl na eskalátoru a ztratil vědomí, kolemjdoucí mu nepomohli
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Policie zlodějku dopadla. Nyní pátrá po těch, kteří středně těžce zraněného třiadevadesátiletého důchodce nechali ležet na eskalátoru.

Krádež se změnila v boj o život okradeného. Tak se dá shrnout incident z úterý 25. května, který se stal ve vestibulu metra Želivského v Praze. Žena chtěla okrást důchodce, který jel na eskalátoru. Při souboji o tašku ale zavrávoral a spadl na jedoucí schody. Při pádu, jenž mu přivodil vážná zranění, upadl do bezvědomí.

Zarážející je na případu ale hlavně lhostejnost kolemjdoucích, kteří muži nepomohli. Na pomoc mu přišla až sama zlodějka, která se s výčitkami vrátila na místo. Policisté nyní pátrají hlavně po kolemjdoucích, kteří důchodce nechali ležet bez pomoci, zlodějku již dopadli.

Doporučeno
Z bohnické léčebny utekl agresivní pacient. Mohl by být nebezpečný, policie prosí veřejnost o pomoc Z bohnické léčebny utekl agresivní pacient. Mohl by být nebezpečný, policie prosí veřejnost o pomoc 31. května 2021 18:55
Domů
Sdílet
Diskuse