Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2021 17:09
Čas čtení 0:45
Tereza Šnajdrová

Tříleté plačící dceři hrozila, že ji hodí z balkonu v 6. patře. Ruska své dítě nakonec neudržela a pustila ho na zem

Tříleté plačící dceři hrozila, že ji hodí z balkonu v 6. patře. Ruska své dítě nakonec neudržela a pustila ho na zem
Zdroj: TASR/Pavol Zachar (ilustrační foto)
NEWS
Uložit Uložené

Třiadvacetileté ženě z ruské Samary nyní hrozí až 21 let za mřížemi.

Třiadvacetiletá matka z ruské Samary byla zoufalá ze své plačící dcery, a tak ji naklonila z balkonu a vyhrožovala jí, že pokud neutichne, pustí ji z šestého patra dolů. Dítě nakonec neudržela a brečící holčička spadla z výšky zhruba 18 metrů na zem, kde ihned zemřela. Ženě nyní hrozí až 21 let za mřížemi, informují Novinky.

Doporučeno
Dvanáctiletý chlapec v Příbrami zaútočil nožem na spolužáka Dvanáctiletý chlapec v Příbrami zaútočil nožem na spolužáka 9. června 2021 15:07

Celou situaci zachytily bezpečnostní kamery, na jejichž záznamu jde zprvu slyšet dětský křik, kterého si všiml i kolemjdoucí svědek. „Potom jsem slyšel ránu a křik utichl. Když jsem se otočil, viděl jsem dítě ležet v krvi. Byl jsem v šoku a volal záchrannou službu,“ řekl nejmenovaný muž. Dívenku se však zachránit nepodařilo.

Samarská policie následně třiadvacetiletou ženu podezřelou z vraždy své dcery zadržela a nyní jí hrozí až 21 let ve vězení. Britské deníky zatím přinesly zprávu, že zadržená je Anna Ruzankinov a v době činu byla pod vlivem alkoholu.

Bezpečnostní kamery ve výtahu podezřelou zachytily, jak pospíchá dolů k tělu dítěte, vrací se s ním do výtahu a odjíždí do svého bytu. Sousedům pak prý údajně tvrdila, že dítě z balkónu spadlo samo, což vyvrací zachycení křiku vyděšeného dítěte těsně před smrtí. 

Doporučeno
Muž v pražské tramvaji onanoval před nezletilou dívkou. Ta ho natočila na video Muž v pražské tramvaji onanoval před nezletilou dívkou. Ta ho natočila na video 9. června 2021 13:51
Domů
Sdílet
Diskuse